LEIJONALIPPU

Vihollisen joukot liikkeellä

Vihollisen joukkoja on nähty pohjoisella asutulla alueella. Vihollisten yli lentänyt partiokone raportoi paikalla olleen ainakin biomutanttisia hyönteisiä, metallisia robotteja ja kaaoksen joukkoja. Joukkojen nähtiin taistelleen, joten voimme olettaa vihollisien joukkojen heikentyneen sillä alueella. Myös vihollistemme etenemisvauhti kohti kaupunkeja on hidastunut taistelun ansiosta huomattavasti ja näin ollen olemme saaneet paljon lisäaikaa varustaa kaupunkimme puolustukseen.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Valitettava uutinen kuitenkin on, että syrjäisemmissä osissa on ilmoitettu kaksi vihollis joukkoa suunnistavan kohti Laemmin kaupunkia. Tämä voi tarkoittaa sitä, että kolme armeijaa kohtaa toisensa yhtäaikaa taistelukentällä, joka auttaa omien joukkojemme selviytymistä taistelusta.

Tällä hetkellä pääkaupungissa käydään keskustelua Suurmarsalkka Windin ja Shacinarin kesken siitä, että kuka lähtee johtamaan puolustusta. Luultavaa on, että Shacinar ottaa tehtävän itselleen, ellei sitten hänen tarvitse mennä jollekkin toiselle rintamalle.

Mutta, Laemmin väellä ei ole huolta, sillä siviilit evakuoidaan koko alueelta nopeasti ja armeijan joukot ovat jo nyt valmiustilassa, samalla kun lisäjoukkoja puolustukseen tuodaan kokoajan.

Suurmarsalkka Wind oli kiireinen aamulla, eikä ehtinyt antamaan muuta kommenttia mahdollisesta taistelusta, kuin että voitto on selvempää kuin vesi kirkkaissa pohjoisen lähteissä.

Uudet armeijan vahvistukset

Armeijamme on juuri saanut paljon lisävahvistuksia. Menetetyn Carellian sotilaat on vihdoinkin saatu kerättyä kasaan ja koulutettu uudelleen tehtäviin Tavastian kamaralla. Myös monet innokkaat nuoret sotilaat on lisätty koulutuksen päätyttyä joukkoihimme. Tämä mahdollistaa suuremman armeijan käyttöömme, kuin mitä meillä on aiemmin ollut. Suurmarsalkka Wind luultavasti tervehtii uusia joukkojamme tällä viikolla ja antavat rohkaisun sanat miehille, jotka sen jälkeen lähtevät marssimaan kohti voittoa!

 

Kaupunkilaisille myös tiedoksi, että Birkasta on juuri tuotu uusi vahvistus mutantteja armeijamme avuksi hoitamaan tuhoisimmat tehtävät taistelutantereilla. Kansamme on kuitenkin turha panikoida, mutantit ovat hyvin Vapauden jumalan pappien kontrollissa, eivätkä tule lähelle siviilien asuttamia paikkoja.