Kapinnallisten suurhyökkäys

Joukkome joutuivat eilen illalla pahan yllätyshyökköyksen kohteeksi. Aukella leirissä olleet joukkomme saivat kapinallisten raskastulen niskaansa, eivätkä ehtineet järjestäytyä kunnolla puolustukseen. Yli sata miestä kuoli tai haavoittui, joka siis käsitti yli puolet leirissä olleista joukoista.

Marsalkka Wind käski heti kuultuaan tekemään kostoiskun kyseisiin kapinallisiin. Laivastomme pommittajat tuhosivat lopulta koko kapinallisten osaston, jolla ei ollut it-tykistöä ollenkaan mukanaan. Samalla Marsalkka käski leirin johtajan, Kenraali Härmäsen, teloitettavaksi huolimattomasta leirintäpaikan valitsemisesta. Kenraali Härmänen selvisi hyökkäyksestä loukkaantuneena.

Leirissä ollut pappi, Ryavi, selvisi hengissä ja auttoi loppuja eloonjääneitä perääntymään suojaan.

Marsalkka Wind nimittää uusia upseereita armeijan johtoon

Koska olemme valitettavasti saaneet huomata, että aiemmmat upseerimme ovat joka kerta epäonnistuneet tehtävissään ja tehneet huolimattomuus virheitä, on Marsalkkamme päättänyt nimittää uusia upseereita armeijan johtotehtäviin. Nämä upseerit ovat nuoria, juuri koulutuksesta tulleita ja heo omaavat uusimmat tiedot sodasta ja ovat paljon tarkempia kuin aiemmat kenraalit. Täten voimme odottaa armeijaltamme suuria puolustus- ja hyökkäys voittoja. Yksi huomattavimmista nimityksistä on tullut nykyiselle Luutnantti Laitiselle, joka on saanut tehtäväkseen pääkaupungin palatsin puolustuksen. Ikinä kukaan ei ole päässyt jo niin alhaisessa arvossa johtajaan palatsin joukkoja. Tämä tarkoittaa mitä selvemminkin sitä, että Marsalkka Wind on löytänyt uuden lahjakkuuden armeijallemme.

Top-5 lista

Ja on taas aika saada tietoon kansamme top-5 hittibiisi lista:

1. Chaos Lord - Hard Chaos Halleluujaa

2. Shacinar - Theenzch Don't Lie

3. Positive - Still Alive, Almost

4. Iron Necron - Gates of Yesterday

5. Beta Ray - Heaven or Cold Hell