Ylipappi Shacinar johtoon

Suuren johtajamme, Marsalkka Windin, joutuessa sairaalaan taistelussa saamansa haavoittumisen takia, on valtiollemme jouduttu nimittämään uusi väliaikainen johtaja. Johtajaksi päätettiin uuden liittolaisemme, Tzeenchin, ylipappi Shacinar, joka tunnetaan syvästä ja luotettavasta ystävyydestä johtajaamme. Shacinar otti tehtävän vastaan heti päätöksen jälkeen ja alkoi johtamaan kansaamme vihollisiamme vastaan.

Laivaston suuri voitto

Uuden liittolaisemme myötä saimme vahvistuksia laivastoomme ja saimme murtauduttua vihollisen saarron läpi omilla laivoillamme. Kolme suurta alusta pääsi saarron ohi ja ovat nytten matkalla hakemaan uusia varusteita muualta galaksista. Yksi aluksista jatkaa varusteiden ja joukkojen kanssa kohti Voxon planeettaa, jossa on pyydetty apua Tzeenchin armeijoilta. Koska jo suuri johtajamme, Marsalkka Wind, oli käskenyt antamaan apua Voxolle, niin myös Ylipappi Shacinar yhtyi tähän mielipiteeseen. Näin osoitamme, ettei kansamme ole yhtä tyrannimainen, kuin keisarin joukot, vaan välitämme jokaisesta ihmishengestä.

Uusi liittolaisemme

Kansamme keskuudessa on ollut epävarmuutta uudesta liittolaisestamme, Tzeenchin joukoista. Julkaisemme kuitenkin tiedon kaikille, ettei ole mitään pelättävää tuolta taholta. Tzeenchin jumala on ollut armollinen ja on ilmestynyt Marsalkka Windille ja kertonut, ettei hän ole pahan asialla. Tzeench on oikeasti uudistuksen ja ikuisen elämän jumala, joka on keisarin joukkoja vastaan. Tämän takia kansallemme on syötetty huhupuheita kautta aikojen imperiumin toimesta, jotka ovat kuvailleet Tzeenchin pahaksi kaaoksen jumalaksi. Monet ovat ihmetelleet miksi uusissa armeijan joukoissa on mutantteja ja muita hirviöitä. Asukkaiden on turha pelätä, nämä olennot eivät tule kaupunkeihin turvaksi, paitsi äärimmäisessä hädässä, jolloin siviilit on jo poistettu. Nämä mutantit ovat vihollisen joukkoja, joille annettiin uusi mahdollisuus kuoleman sijasta palvella Tzeenchiä. Näin ollen Tzeench näyttää taas armollisuutensa.

Tzeench on myös luvannut kansallemme ikuisen elämän, jos uskomme häneen. Armeijan miehillä on panssarissaan ikuisenelämän symboli, jonka jo egyptiläiset tunsivat kymmeniä tuhansia vuosia sitten. Nähtävästi hekin uskoivat Tzeenchin voimaan jo silloin.

Metalli joukot liikkeellä

Armeija on saanut tietoonsa, että metalliset joukot, joita Kuoleman jumala johtaa, ovat heränneet planeettamme syrjäisemmällä osuudella ja ovat nytten hyökkäys suunnitelmissa. Ylipappi Shacinar on päättänyt mennä uuden joukkonsa, 1.Armeijakunnasta koostuvan, Skasata-yksikön kanssa alueelle hoitamaan nuo joukot pois. Shacinar uskoo täydelliseen voittoon alueella, sillä Tzeench antaa joukoillemme voimaa.

Top 5-hittilista tällä viikolla

Ja taas on aika julkistaa Top5-hittilistamme, josta näette kansamme eniten kuunnellut kappaleet:

1. Shacinar - Tzeenchs Don't Lie

2. Mutant Arctica - Letter to Tzeench

3. Children of Tzeench - Carellia after midnight

4. Prisma - Hair of the Hound

5. Tomi Rautavaara ja Duo Kaulalaukaus - Birkan Orvot